Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Mango-kaurasalaatti

Värikäs ja ruokaisa salaatti, joka pitää kylläisenä pitkään!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

3

annosta

2 punasipulia
1 valkosipulinkynsi
1 mieto punainen chili
1 dl punaisia linssejä
5 dl vettä
1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
erilaisia salaatteja tai valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria

Ohjeet

  1. Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili. Kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää Myllärin Pitkäjyväinen Kaura ja linssit ja kuullota muutama minuutti lisää. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min.

  2. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri.

  3. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, revitty salaatti sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,0 g
Proteiini
6,1 g
Energia
126,7 kcal
Hiilihydraatit
19,4 g
Rasva
2,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Suola
0,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Maukas piirakka kaurapohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurapohjalla

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)