Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Kaurainen Jauhelihalaatikko

Rapea kauravuoka yhdistää kauran ja jauhelihan täyteläiseksi vuokaruoaksi makaronilaatikon tapaan. Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura antaa laatikkoon hyvän rakenteen, sulatejuusto tuo pehmeyttä ja mehevyyttä. Jauhelihalaatikko on täyttävä ja maistuva arkiruoka. Sopii hyvin myös evääksi.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

vuoka

1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
400 g naudanjauhelihaa
7 dl vettä
200 g sulatejuustoa
1 tl suolaa
2 dl juustoraastetta

Ohjeet

  1. Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan sulatejuusto ja vesi.

  2. Mittaa Pitkäjyväinen Kaura sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike kauranjyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste.

  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 35 minuutin ajan.

Ostoslistalle

Vinkit

Jos haluat kauranjyviin pehmeämmän rakenteen, kypsennä ne ensin pakkauksen ohjeen mukaan keittämällä ja lisää kypsennetyt jyvät vuokaan.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
10,0 g
Energia
198,9 kcal
Hiilihydraatit
10,9 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,0 g
Suola
0,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaura-kasvispaistos ja paahdettua kauraa
1 h GL

Kaura-kasvispaistos ja paahdettua kauraa

Parmesankauratto
35 min L, GL, VG, K

Parmesankauratto

Halloumibowl
20 min GL, VG, K

Halloumibowl

Välimeren jauheliha-kauravuoka
1 h 10 min L, GL, K

Välimeren jauheliha-kauravuoka