Rapea kauravuoka yhdistää kauran ja jauhelihan täyteläiseksi vuokaruoaksi makaronilaatikon tapaan. Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura antaa laatikkoon hyvän rakenteen, sulatejuusto tuo pehmeyttä ja mehevyyttä. Jauhelihalaatikko on täyttävä ja maistuva arkiruoka. Sopii hyvin myös evääksi.
Ainesosat
Ainesosat
vuoka
Ohjeet
Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan sulatejuusto ja vesi.
Mittaa Pitkäjyväinen Kaura sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike kauranjyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 35 minuutin ajan.
Jos haluat kauranjyviin pehmeämmän rakenteen, kypsennä ne ensin pakkauksen ohjeen mukaan keittämällä ja lisää kypsennetyt jyvät vuokaan.