Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Hurjan Viljaiset Sämpylät

Nämä sämpylät katoavat aamiaspöydästä hetkessä! Hurjan VIljainen jauhoseos sisältää runsaasti makua ja rakennetta.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

20

sämpylää

5 dl vettä
50 g hiivaa
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä

Ohjeet

  1. Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon. Liuota hiiva veteen ja lisää joukkoon suola.

  2. Lisää 12-13 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljaisia Sämpyläjauhoja. Lisää öljy alustuksen loppuvaiheessa.  Vaivaa taikinaa vähintään 5 minuuttia. Lisää jauhoja tarvittaessa vaivaamisen aikana.

  3. Kohota taikinaa 30 minuuttia liinan alla.

  4. Leivo sämpylöiksi uunipellille.

  5. Kohota liinan alla sämpylöitä 30 minuuttia.

  6. Paista 200 asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,8 g
Proteiini
6,8 g
Energia
245,1 kcal
Hiilihydraatit
38,4 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Suola
0,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Hedelmäiset Sämpylät
1 h 40 min L, GL, VG, M, K, V

Hedelmäiset Sämpylät

Hurjan Viljaiset Patongit
1 h 15 min VG, K

Hurjan Viljaiset Patongit

Gluteenittomat Valkosipulisolmut
30 min GL, VG, K

Gluteenittomat Valkosipulisolmut

Gluteeniton näkkileipä
1 h L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton näkkileipä