Myllärin by Helsinki Mills

Mutakakku

Kirjaimellisesti suussa sulava herkku!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

200 g laktoositonta voita
200 g tummaa suklaata
200 g tomusokeria
4 kpl kananmunaa
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta

Ohjeet

  1. Mittaa metallikulhoon tumma suklaa, voi ja tomusokeri. Sulata vesihauteessa.

  2. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen.

  3. Sekoita Myllärin Juhlavehnäjauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa sekaisin. Lisää taikinan joukkoon.

  4. Kaada taikina voideltuun, tai leivinpaperoituun pyöreään piirakkavuokaan. Paista 160 C asteessa noin 20 minuuttia. Kakun kuuluu jäädä pehmeäksi. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,3 g
Proteiini
4,6 g
Energia
328,4 kcal
Hiilihydraatit
36,6 g
Rasva
28,8 g
Tyydyttynyt rasva
16,8 g
Suola
0,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Porkkanakakku
1 h 15 min L, VG

Porkkanakakku

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Kakkupohja täytekakkuun
55 min

Kakkupohja täytekakkuun