Myllärin by Helsinki Mills

Kakkupohja täytekakkuun

Tätä peruspohjaa voit käyttää kaikenlaisissa täytekakuissa. Mikäli haluat valmistaa tumman kakkupohjan, korvaa ½ dl vehnäjauhoista sokeroimattomalla kaakaojauheella.

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
55 min

Arvostele

Ladataan...

Ainesosat

1

kakkupohja

Ainekset

4 kananmunaa
2 dl sokeria
1 ½ tl leivinjauhetta

Vuokaan

25 g voita

Ohjeet

  1. Riko kulhoon kananmunat. Mittaa joukkoon sokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele varovasti tasaiseksi.

     Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan (halkaisija 24 cm).

  2. Paista 175 asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 min., kunnes kakku alkaa irrota vuoan reunoilta. Kokeile kypsyyttä cocktail- tai grillitikulla.

  3. Kumoa kakku työlaudalle ja anna jäähtyä ennen leikkaamista ja täyttämistä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,5 g
Proteiini
1,9 g
Energia
424,0 kcal
Hiilihydraatit
83,2 g
Rasva
8,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Suola
1,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut