Myllärin by Helsinki Mills

Mutakakku

Mehevä mutakakku syntyy tummasta suklaasta, vehnäjauhoista, voista, tomusokerista ja kananmunista. Kakku jää sisältä pehmeäksi ja sopii hyvin juhlapöytään tai arjen makeaksi herkuksi. 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

200 g laktoositonta voita
200 g tummaa suklaata
200 g tomusokeria
4 kpl kananmunaa
½ tl suolaa
1 tl leivinjauhetta

Ohjeet

  1. Mittaa metallikulhoon tumma suklaa, voi ja tomusokeri. Sulata vesihauteessa.

  2. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen.

  3. Sekoita Myllärin Vehnäjauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa sekaisin. Lisää taikinan joukkoon.

  4. Kaada taikina voideltuun, tai leivinpaperoituun pyöreään piirakkavuokaan. Paista 160 C asteessa noin 20 minuuttia. Kakun kuuluu jäädä pehmeäksi. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,6 g
Proteiini
5,6 g
Energia
332,6 kcal
Hiilihydraatit
41,1 g
Rasva
25,2 g
Tyydyttynyt rasva
14,6 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Porkkanakakku
1 h 15 min L, VG

Porkkanakakku

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset