Myllärin by Helsinki Mills

Kevätauringon säteitä ötökkähotellissa - Mannapuuroa ja soppaa

Mannapuuron keitto vaatii hieman tarkkutta, mutta se palkitsee. Nauti sekametelisopan, tai ihan oman sekasopan kanssa.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

Mannapuuro

1 l maitoa
1 tl suolaa

Soppa

250 g kuivattuja hedelmiä
1 l vettä
1 dl sokeria
2 rkl perunajauhoja

Ohjeet

  1. Valmista ensin soppa. Mitta kattilaan kuivatut hedelmät, sokeri ja 9 dl vettä. Kuumenna kiehuvaksi.

  2. Mittaa kuppiin 1 dl vettä ja perunajauhot. Sekoita tasaiseksi ja kaada ohuena nauhana kiehuvaan liemeen kattilassa. Kiehauta seos kirkkaaksi ja ota kattila sivuun liedeltä.

  3. Valmista mannapuuro. Kuumenna maito kiehuvaksi. Lisää mannasuurimot hyvin sekoittaen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä välillä sekoittaen n. 10 min. Mausta suolalla.

  4. Tarjoile mannapuuroa sopan kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
1,3 g
Energia
88,6 kcal
Hiilihydraatit
18,9 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Luomuletut
20 min

Myllärin Luomuletut

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa
3 h 15 min L, VG

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa

Gluteenittomat letut
30 min L, GL, VG, M

Gluteenittomat letut

Pannukakku
35 min L

Pannukakku