Myllärin by Helsinki Mills

Uunikaurapuuro

Anna puurolle aikaa ja nauti herkullisuudesta.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
2 h 10 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 150-asteiseksi. Voitele uunivuoka ja mittaa ainekset vuokaan.

  2. Nosta vuoka uuniin vähintään puoleksitoista tunniksi. Sekoita ensimmäisen tunnin aikana muutaman kerran.

  3. Puuron voi tehdä myös kypsentämällä yön yli 90-asteisessa uunissa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
8,9 g
Proteiini
13,2 g
Energia
343,7 kcal
Hiilihydraatit
52,7 g
Rasva
6,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Suola
5,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road