Myllärin by Helsinki Mills

Kauraminestrone

Kauraa, kauraa, kauraa siellä sun täällä. Kaikkialle se sopii.

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

henkilöä

½ dl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
2 porkkanaa leikattuna
2 keltasipulia hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 l tomaattimehua
200 tomaattia pilkottuna
200 g pakaste herneitä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 ruukku ruohosipulia hienonnettuna

Ohjeet

  1. Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan oliiviöljy, tomaattipyree, Myllärin Pitkäjyväinen Kaura, porkkana, keltasipuli ja valkosipuli. Kuullota pari minuuttia.

  2. Lisää joukkoon tomaattimehu. Hauduttele miedolla lämmöllä kaura ja kasvikset kypsiksi. Lisää tarvittaessa vettä.

  3. Mausta keitto suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Kuumenna keitto ennen tarjoilua ja lisää joukkoon pakasteherneet, kirsikkatomaatit ja tuore ruohosipuli.

Ostoslistalle

Vinkit

Vinkki! Halutessasi voit lisätä kauraminestrone-keittoon alussa siivutettua pekonia tuomaan lihaisuutta keittoon. Voit myös lisätä kasvisproteiiniksi papuja joukkoon!

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
5,5 g
Proteiini
8,1 g
Energia
281,4 kcal
Hiilihydraatit
30,4 g
Rasva
12,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
2,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Juureskauratto
35 min L, K

Juureskauratto

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla

Myllärin Mango-kaurasalaatti
35 min L, VG, V

Myllärin Mango-kaurasalaatti

Luonnonkala­piirakka
1 h 50 min L

Luonnonkala­piirakka