Maukkaat burritot maistuvat koko perheelle ja juhlissa valmistuvat helposti isollekin vierasmäärälle.
Voit valmistaa täytteen jo etukäteen valmiiksi ja täyttää burritot hetki ennen tarjoilua.
Broilerin voi korvata esim. kesäkurpitsa- ja paprikasuikaleilla, jolloin täyte sopii myös kasvissyöjille.
Ainesosat
kpl
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura, sipuli, valkosipuli ja paprika ja kääntele hetki.
Lisää vesi. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 minuuttia. Kunnes kaura on kypsää.
Lisää maissi, salsakastike ja juustoraaste. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.
Jaa seos lämmitetyille tortilloille ja kääri ne rulliksi. Tarjoa seuraksi salsakastiketta, guacamolea ja ranskankermaa.
Ripota burrito-rullille juustoraastetta ja laita ne hetkeksi kuumaan uuniin grillivastuksen alle juuri ennen tarjoilua.