Myllärin by Helsinki Mills

Kaura-kanasalaatti

Kaurainen kanasalaatti täynnä makua! 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

Ainekset

6 ½ dl vettä
4 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
300 g broilerin suikaleita
rosmariinia
½ sitruunan mehua
2 tuoretta punajuurta
1 iso palsternakka
5 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan

Kastike

¾ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
1 rkl sinappia
tuoretta rosmariinia

Lisäksi

150 g vuohenjuustoa
mustapippuria myllystä

Ohjeet

  1. Kypsennä Villikaura pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

  2. Kuumenna kaksi ruokalusikallista oliiviöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla, purista pinnalle sitruunamehua ja ripottele tuoretta rosmariinia. Anna jäähtyä ja paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi.

  3. Kuori punajuuret ja palsternakka ja leikkaa punajuuret lohkoiksi ja palsternakka suikaleiksi. Laita ne reunalliseen uunivuokaan ja valuta joukkoon loppu oliiviöljy. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Paahda 250 asteessa, kunnes ne ovat sopivan kypsiä.

  4. Sekoita Villikaura, broileripalat, sekä paahdetut juurekset keskenään.

  5. Valmista kastike. Sekoita oliiviöljyn joukkoon suolaa, sinappia ja hieman tuoretta rosmariinia. Kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoa seuraksi pehmeää vuohenjuustoa ja koristele annos rosmariinilla. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
8,7 g
Energia
205,9 kcal
Hiilihydraatit
11,1 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,7 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro

Maukas piirakka kaurapohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurapohjalla

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla