Ainesosat
annosta
Ohjeet
Kypsennä Villikaura pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.
Kuumenna kaksi ruokalusikallista oliiviöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla, purista pinnalle sitruunamehua ja ripottele tuoretta rosmariinia. Anna jäähtyä ja paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi.
Kuori punajuuret ja palsternakka ja leikkaa punajuuret lohkoiksi ja palsternakka suikaleiksi. Laita ne reunalliseen uunivuokaan ja valuta joukkoon loppu oliiviöljy. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Paahda 250 asteessa, kunnes ne ovat sopivan kypsiä.
Sekoita Villikaura, broileripalat, sekä paahdetut juurekset keskenään.
Valmista kastike. Sekoita oliiviöljyn joukkoon suolaa, sinappia ja hieman tuoretta rosmariinia. Kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoa seuraksi pehmeää vuohenjuustoa ja koristele annos rosmariinilla. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria.