Myllärin by Helsinki Mills

Halloumibowl

Jäikö kauraa yli? Ei haittaa! Piristä päivääsi paremmaksi herkullisella halloumibowlilla.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

2 rkl oliiviöljyä
1 sitruunan kuori ja mehu
1 tl suolaa
300 g halloumijuustoa
80 g retiisiä
1 ruukku korianteria
1 Granaattiomena, kuorittu
50 g kevätsipulia

Ohjeet

  1. Mausta kypsä ruokakaura oliiviöljyllä, sitruunanmehulla ja suolalla. Jaa tarjoiluastioihin.

  2. Leikkaa halloumijuusto kuutioiksi ja paista pannulla rapeaksi.

  3. Leikkaa kasvikset haluamaasi muotoon, esimerkiksi viipaleiksi.

  4. Kasaa kauranjyvien päälle kasoittain kasvikset, granaattiomenansiemenet ja halloumijuusto. Revi päälle vielä tuoretta korianteria ennen tarjoilua.

Ostoslistalle

Vinkit

Tee hävikistä hyvää ja hyödynnä yli jäänyt keitetty kaura seuraavana päivänä herkullisessa bowlissa!

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,8 g
Proteiini
13,4 g
Energia
300,1 kcal
Hiilihydraatit
27,9 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Suola
1,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Maukas piirakka kaurapohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurapohjalla

Myllärin Mango-kaurasalaatti
35 min L, VG, V

Myllärin Mango-kaurasalaatti

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro