Myllärin by Helsinki Mills

Banaanileipä

Tämä herkku on mainio paikka käyttää tummuneet banaanit. Pähkinöiksi ja kuivatuiksi hedelmiksi voit käyttää, mitä kaapista sattuu löytymään. Hävikkiherkkua parhaimmillaan!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

leipä

4 kpl kypsää banaania
2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
100 voita sulatettuna
1 dl rusinoita
1 dl cashewpähkinää
1 tl kardemummaa
1 tl kanelia
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa

Ohjeet

  1. Voitele suorakaiteen mallinen, litran vetoinen leipävuoka.

  2. Muussaa banaanit jogurtin kanssa. Sekoita joukkoon voisula, sokerit ja kananmunat.

  3. Sekoita loput kuivat aineet, rusinat ja pähkinät kulhoon. Lisää kuivat aineet taikinan joukkoon.

  4. Paista banaanileipää 175-asteisen uunin keskitasolla 45 minuuttia

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,4 g
Proteiini
5,7 g
Energia
211,2 kcal
Hiilihydraatit
36,5 g
Rasva
3,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Gluteenittomat Mustikkamuffinssit
40 min L, GL, VG

Myllärin Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Pannukakku
35 min L

Pannukakku

Kauranäkkäri
1 h 10 min L, GL, VG, M, K, V

Kauranäkkäri

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)