Myllärin by Helsinki Mills

Talviaamun timantit - 4 Viljanpuuroa ja suklaata

Jos ei aina, niin ainakin silloin tällöin on lupa pieneen herkutteluun. Lisää puurosi päälle lempisuklaatasi rouhittuna ja katso, kuinka suklaa sulaa puuron päälle.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

1 l vettä
1 tl suolaa
maitosuklaata

Ohjeet

  1. Mittaa vesi tai maito kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon Myllärin Luomu 4 Viljan Hiutaleet

  2. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla.

  3. Ota pois liedeltä ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin.

  4. Kasaa puuroa lautaselle ja rouhi suklaata annoksen päälle.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
1,6 g
Energia
48,0 kcal
Hiilihydraatit
8,2 g
Rasva
0,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä
1 h 45 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton vuokaleipä

Taateli-omenapuuro
30 min L, VG, M, K

Taateli-omenapuuro

Pannukakku
35 min L

Pannukakku

Myllärin Letut
40 min K

Myllärin Letut