Rieskat kaurapuurosta

30 min. | Helppo

  • Leivät
Ainekset
4-6 kpl
n. 2 dl kaurapuuroa (kylmää)
0,5 dl vettä
ripaus suolaa
 1-2 dl Myllärin vehnä- tai kaurajauhoa
Valmistusohje

Notkista tähteeksi jäänyt kaurapuuro tilkalla vettä. Ripauta joukkoon vähän suolaa ja sekoita mukaan jauhoja, kunnes taikina on paksuhkoa ja lusikalla levitettävissä pellille pyöreiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla ja paista 250-asteisessa uunissa n. 15 minuuttia.

Gluteenittomat rieskat saat käyttämällä gluteenitonta kaurajauhoa ja puurossa gluteenittomia puurohiutaleita.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.