Oat and Cheese

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 hengelle

2 kpl keltasipulia hienonnettuna
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa
5 dl maitoa
400 g cheddarjuustoraastetta
2 tl suola
mustapippuria rouhittuna tai jauhettuna maun mukaan
5 dl Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
Valmistusohje

Kuumenna kattila ja lisää pannulle rypsiöljy ja sipuli. Kuullota pari minuuttia. Lisää kattilaan Myllärin vehnäjauhot. Lisää seuraavaksi maito ja sekoita tasaiseksi.

Anna hautua reilu kymmenen minuuttia. Vehnäjauhon täytyy kypsyä.

Sekoita joukkoon 2/3 cheddarjuustoraasteesta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Laita kastike uunivuokaan ja sekoita joukkoon Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista 160 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Vinkki! Voit lisätä vuoan joukkoon proteiinia, niin saat valmistettua kerralla koko aterian.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.