Ainekset
4 hengelle
2 kpl | keltasipulia hienonnettuna |
3 rkl | rypsiöljyä |
2 rkl | Myllärin Leivontakarkeaa Vehnäjauhoa |
5 dl | maitoa |
400 g | cheddarjuustoraastetta |
2 tl | suola |
mustapippuria rouhittuna tai jauhettuna maun mukaan | |
5 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |

Valmistusohje
Kuumenna kattila ja lisää pannulle rypsiöljy ja sipuli. Kuullota pari minuuttia. Lisää kattilaan Myllärin vehnäjauhot. Lisää seuraavaksi maito ja sekoita tasaiseksi.
Anna hautua reilu kymmenen minuuttia. Vehnäjauhon täytyy kypsyä.
Sekoita joukkoon 2/3 cheddarjuustoraasteesta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Laita kastike uunivuokaan ja sekoita joukkoon Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Paista 160 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Vinkki! Voit lisätä vuoan joukkoon proteiinia, niin saat valmistettua kerralla koko aterian.