Ainekset
2 | punasipulia |
2 | valkosipulinkynttä |
1 | mieto chili |
2 rkl | rypsiöljyä |
1 dl | punaisia linssejä |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
5 dl | vettä |
½ – 1 | mango |
½ | limen mehu |
1 tl | suolaa |
erilaisia salaatteja tai valmista salaattisekoitusta | |
tuoretta korianteria |

Valmistusohje
Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää Villikaura ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri.
Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, revitty salaatti sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.