Myllärin mango-kaurasalaatti

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
2 rkl rypsiöljyä
1 dl punaisia linssejä
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
5 dl vettä
½ – 1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
erilaisia salaatteja tai valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria
Valmistusohje

Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää ateriajyvät ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min. Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri. Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, revitty salaatti sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.