Myllärin mango-kaurasalaatti

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
2 rkl rypsiöljyä
1 dl punaisia linssejä
3 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
5 dl vettä
½ – 1 mango
½ limen mehu
1 tl suolaa
erilaisia salaatteja tai valmista salaattisekoitusta
tuoretta korianteria
Valmistusohje

Pilko punasipuli, valkosipulinkynnet ja chili ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää Villikaura ja linssit ja pyörittele muutama minuutti pannulla. Lisää vesi, limen mehu ja suola ja anna kiehua hiljalleen n. 15 min.

Kuori mango ja leikkaa se kuutioiksi. Silppua korianteri.

Yhdistä jyvät, kuutioitu mango, revitty salaatti sekä korianteri ja sekoita salaatiksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.