Kauraminestrone

30-60 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
  • Kasvisruoka
Ainekset
0,5 dl oliiviöljyä
2,5 dl Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
2 rkl tomaattipyreetä
2 kpl (n. 300 g) porkkanaa leikattuna pieniksi paloiksi
2 kpl keltasipulia hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
1 l tomaattimehua
200 g kirsikkatomaatteja puolitettuna
200 g pakasteherneitä
1 rkl sokeria
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria rouhittuna
1 ruukku tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
Valmistusohje

Kuumenna iso kattila. Lisää kattilaan oliiviöljy, tomaattipyree, Myllärin Pitkäjyväinen Kaura, porkkana, keltasipuli ja valkosipuli. Kuullota pari minuuttia.

Lisää joukkoon tomaattimehu. Hauduttele miedolla lämmöllä kaura ja kasvikset kypsiksi. Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta keitto suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Kuumenna keitto ennen tarjoilua ja lisää joukkoon pakasteherneet, kirsikkatomaatit ja tuore ruohosipuli.

Vinkki! Halutessasi voit lisätä kauraminestrone-keittoon alussa siivutettua pekonia tuomaan lihaisuutta keittoon. Voit myös lisätä kasvisproteiiniksi papuja joukkoon!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.