kaura-kanasalaatti (G)

30-60 min. | Helppo

Ainekset
4 annosta
6,5 dl vettä
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
300 g broilerinfileetä
tuoretta rosmariinia
½ sitruunan mehu
 2-3 tuoretta punajuurta
1 iso palsternakka
5 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
Kastike
3/4 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
1 rkl sinappia
tuoretta rosmariinia
Lisäksi
150 g vuohenjuustoa
mustapippuria myllystä
Valmistusohje

Kypsennä ateriajyvät pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä.

Kuumenna kaksi ruokalusikallista oliiviöljy pannulla ja paista broilerinfileet molemmin puolin kypsiksi. Mausta suolalla, purista pinnalle sitruunamehua ja ripottele tuoretta rosmariinia. Anna jäähtyä ja paloittele broilerinfileet sopiviksi suupaloiksi.

Kuori punajuuret ja palsternakka ja leikkaa punajuuret lohkoiksi ja palsternakka suikaleiksi. Laita ne reunalliseen uunivuokaan ja valuta joukkoon loppu oliiviöljy. Ripottele pinnalle hieman suolaa. Paahda 250 asteessa, kunnes ne ovat sopivan kypsiä.

Sekoita ateriajyvät, broileripalat, sekä paahdetut juurekset keskenään.

Valmista kastike. Sekoita oliiviöljyn joukkoon suolaa, sinappia ja hieman tuoretta rosmariinia. Kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoa seuraksi pehmeää vuohenjuustoa ja koristele annos rosmariinilla. Rouhi pinnalle hieman mustapippuria.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.