Couscousmureke (G)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 hengelle

700 g naudanjauhelihaa
1 pss Myllärin gluteenitonta Kasviscouscous pata-ainesta
2 dl ruokakermaa
1 tl suolaa
150 g goudajuustoa
Valmistusohje

Sekoita kulhossa naudanjauheliha, Myllärin Kasviscouscous pata-aines ja suola. Lisää ruokakerma joukkoon ja sekoita tasaiseksi.

Laita murekemassa leivinpaperoidulle uunipellille ja painele 2-3 cm paksuiseksi levyksi. Asettele goudajuusto keskelle levyä ja rullaa mureke leivinpaperin avulla tangoksi. Voit muotoilla mureketta kostuttamalla kädet kylmällä vedellä.

Paista mureketta 150 C asteisessa uunissa 45 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi lohkoperunoiden ja dipin kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.