Ainekset
1 annos | |
1 ¼ dl | Myllärin Luomu Kaurahiutaleita |
1 | banaani |
1 rkl | hunajaa |
0,5 tl | leivinjauhetta |
ripaus suolaa | |
mustikoita (pakastettuja) |

Valmistusohje
Aamupuuron sijaan voit samoista aineksista valmistaa herkullisen kaurapaistoksen:
Mittaa ainekset blenderin kulhoon ja surauta tasaiseksi taikinaksi. Voit myös käyttää sauvasekoitinta. Voitele annosvuoka tai uuninkestävä kuppi (n. 2,5 dl vetoinen) ja kaada taikina vuokaan tai uuninkestävään mukiin. Painele mustikat kevyesti taikinan sisään. Paista 175-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia. Nauti lämpimänä
Voit käyttää mustikoiden sijaan myös esim. porkkanaraastetta, hilloa tai suklaarouhetta, jotka kannattaa sekoittaa taikinaan ennen vuokaan kaatamista.
Vinkki! Isommalle joukolle voit suurentaa määriä ja valmistaa isomman paistoksen leivinpaperilla vuoratussa uunivuoassa. Sopii mainiosti myös brunssille.