Myllärin by Helsinki Mills

Pannukakku

Helppoa ja herkullista. Ajaton klassikko torstain ruokapöytään.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

1 l maitoa
4 kananmunaa
100 g voita sulatettuna

Ohjeet

  1. Riko kananmunat kulhoon. Kaada joukkoon maito ja sekoita. Lisää jauhot ja sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä 15-30 minuuttia ennen paistamista.

  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 25-30 minuuttia.

  3. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa hillon tai marjasoseen kanssa.

Ostoslistalle

Vinkit

Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,8 g
Proteiini
8,7 g
Energia
442,5 kcal
Hiilihydraatit
53,0 g
Rasva
21,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,8 g
Suola
1,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tajuttoman hyvä sitruunakakku
1 h L, GL, VG

Tajuttoman hyvä sitruunakakku

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit