Myllärin by Helsinki Mills

Pannukakku

Helppoa ja herkullista. Ajaton klassikko torstain ruokapöytään.

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

1 l maitoa
4 kananmunaa
1 tl suolaa
1 rkl sokeria
100 g voita sulatettuna

Ohjeet

  1. Riko kananmunat kulhoon. Kaada joukkoon maito ja sekoita. Lisää vehnäjauhot, sulatettu rasva, sokeri ja suola. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä 15-30 minuuttia ennen paistamista.

  2. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 25-30 minuuttia.

  3. Leikkaa annospaloiksi ja tarjoa hillon tai marjasoseen kanssa.

Ostoslistalle

Vinkit

Valmista pannukakusta suolainen versio ripottelemalla taikinan päälle vaikkapa kinkkusuikaleita, kasviksia ja juustoraastetta.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
1,0 g
Energia
654,4 kcal
Hiilihydraatit
10,8 g
Rasva
68,6 g
Tyydyttynyt rasva
44,5 g
Suola
6,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton pannukakku
55 min L, GL, VG

Gluteeniton pannukakku

Tajuttoman hyvä sitruunakakku
1 h L, GL, VG

Tajuttoman hyvä sitruunakakku

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Karamellipuuro
20 min VG, K

Karamellipuuro