Kylmäleivontaohje

|

Ainekset
Valmistusohje

Kylmäleivonnassa taikina tehdään edellisenä päivänä ja säilytetään kylmiössä.

  1. Liota hiiva viileään veteen. Käytä tuorehiivaa. Huom! Käytä hiivaa vain puolet reseptin määrästä. Lisää muut reseptissä mainitut aineet.
  2. Sekoita taikina yleiskoneella n. 8 min. hitaalla nopeudella.
  3. Voitele korkeareunainen GN-vuoka öljyllä ja taittele taikina suorakaiteen muotoiseksi vuokaan. Peitä kannella ja jätä jääkaappiin nousemaan yön yli.
  4. Jauhota leivinpöytä hyvin ja kaada taikina pöydälle. Koristele tai jauhota myös taikinan pinta.
  5. Paloittele taikina haluamasi kokoisiksi sämpylöiksi, leiviksi tai patongeiksi. Huom! Paloja ei saa pyörittää, vaan nosta ne suoraan pellille. Paista ilman nostatusta.
  6. Paista leivät 180-200 asteessa n. 15-20 min. Valitse paistoaika uunisi tehon mukaan.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.