Myllärin by Helsinki Mills

Munkit

Kolmella raaka-aineella syntyy munkkitaikina. Helppoa ja hyvää.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

30

munkkia

Ainekset

1000 g vettä
100 hiivaa

Lisäksi

uppopaistoöljyä
sokeria

Ohjeet

  1. Mittaa vesi ja hiiva yleiskoneen kulhoon. Liota hiiva veteen.

  2. Lisää joukkoon Myllärin Munkki- ja Pulla Aines. Vaivaa taikinaa 10 minuuttia.

  3. Anna taikinan kohota 20 minuuttia peitettynä.

  4. Muotoile taikinasta haluamasi mallisia munkkeja. Kohota öljytyllä alustalla peitettynä 40-50 minuuttia.

  5. Uppopaista munkit 180 C asteessa. Valuta hyvin ja sokeroi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,9 g
Proteiini
7,3 g
Energia
305,1 kcal
Hiilihydraatit
46,9 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,7 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suklaakierrebriossit
1 h 50 min L, VG

Suklaakierrebriossit

Mustikkapiirakka
45 h 15 min L, VG, M, K, V

Mustikkapiirakka

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea
12 h 30 min L

Kaurapannaria, hillaa ja jogurttimoussea

Korvapuustit
1 h 45 min L, VG

Korvapuustit