Myllärin by Helsinki Mills

Kaurawokki kanalla

Nopea, helppo ja taatusti ravitseva wokki! Koululaisten ja opiskelijoiden takuuvarma suosikki. Itämaisia makuja, jotka taatusti maistuu ja pitää nälän loitolla pitkään. 

  

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

4

kg
saanto

Ainekset

2 dl rypsiöljyä
1 ¾ kg Wokkikasviksia pakaste
60 g valkosipulinkynttä hienonnettuna
60 g inkivääriä raastettuna
1 ½ kg Kypsää broilerin filesuikaletta
1 ¼ l vettä
30 g Kanaliemijauhetta
150 g kevätsipulia hienonnettuna pinnalle

Kastike

300 g makeaa chilikastiketta
1 ½ dl gluteenitonta soijakastiketta
1 ½ dl limen mehu
½ dl kalakastiketta (voi jättää tarvittaessa pois)

Ohjeet

  1. Lisää öljy pataan ja kuumenna.

  2. Lisää wokki kasvikset, valkosipuli ja inkivääri. Freesaa kunnes ovat hiukan kuullottuneet.

  3. Lisää kaura, pyörittele hetki ja lisää sitten vesi ja kanaliemijauhe.

  4. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 15 min.

  5. Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään

  6. Lisää pataan kypsä kana ja kastike ja sekoita tasaiseksi.

  7. Ripottele päälle hienonnettua salaattisipulia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,2 g
Proteiini
7,6 g
Energia
122,0 kcal
Hiilihydraatit
12,1 g
Rasva
4,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Suola
1,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Keitetty kaura
25 min L, GL, VG, M, K, V

Keitetty kaura

Sitruunainen lohivuoka
50 min L, GL

Sitruunainen lohivuoka

Italianpata kaurasta
45 min GL

Italianpata kaurasta

Paahdettu kaura
45 min L, GL, VG, M, K, V

Paahdettu kaura