Hyviä tekoja etupeltoon jo vuodesta 1934

Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja. Kansainvälisestikin menestynyt neljännen polven perheyritys katsoo eteenpäin kohti 100 vuoden merkkipaalua. 

Lue lisää
Ruokimme onnellisuutta

Kauden parhaat reseptit

Kinkkupiirakka eli Quiche Lorraine
1 h 20 min L

Kinkkupiirakka eli Quiche Lorraine

Paistettua kauraa ja inkivääripossua
1 h L, M, K

Paistettua kauraa ja inkivääripossua

Myllärin pizzapohja ja kastikkeet
1 h 5 min L, VG, M, K

Myllärin pizzapohja ja kastikkeet

Kaalikääryleet
2 h 5 min GL

Kaalikääryleet

Opiskelijoille tuparilahjaksi kotimaisia Myllärin tuotteita
Uutiset 22.10.2024

Opiskelijoille tuparilahjaksi kotimaisia Myllärin tuotteita

Helsingin Mylly jatkaa arvokasta yhteistyötään pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa. Tänä syksynä uudet opiskelijat saivat tupaantuliaislahjaksi arkea helpottavia Myllärin-tuotteita. Lue lisää

Aloitamme yhteistyön huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa
Uutiset 01.10.2024

Aloitamme yhteistyön huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly Oy on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyneet terveelliset ja ravitsevat tuotteet … Lue lisää

”Suuri jyväkoko maistuu Kaura 2.0:ssa”
Uutiset 24.09.2024

”Suuri jyväkoko maistuu Kaura 2.0:ssa”

Välkymmin viljellyn Kaura 2.0:n sato on tänä vuonna huippulaatua. – Muun muassa lajikevalinta, viljelykierto ja täsmälannoitus konkretisoituivat puintivaiheessa, kertoo sopimusviljelijä … Lue lisää

Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä
Kampanjat 03.09.2024

Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä

Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Lisäksi kaura alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan toimintaa. Lue lisää

Alkuvoimaa aamupalasta
Kampanjat 15.08.2024

Alkuvoimaa aamupalasta

Maailman onnellisin kansa saa energiansa aamupalasta. Puuroa, sämpylöitä, mysliä, granolaa, muroja – mikä tahansa omia makunystyröitä hiveleekään – paras aamupala … Lue lisää

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

UUTISET 08.01.2024

Brändiuudistus: seuraavat vuosikymmenet Myllärin tarinaan

Miksi Myllärin uudistaa brändinsä juhlavuonna 2024? – 90 vuodessa on tapahtunut paljon. Etenkin viimeisten 10 vuoden aikana liiketoimintamme on kehittynyt merkittävästi. Tarinamme on upea, mutta haluamme jatkossakin tehdä asioita etupeltoon, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Lue lisää

Hyvää, herkullista & hyödyllistä – meiltä teille