Tutustu viljelijöihin

Helsingin Myllylle on siunaantunut vuosien varrella kattava viljelijäverkosto. Ammattimaiset, asiansa osaavat viljelijät ovat paitsi meidän toimintamme myös koko Suomen ruoantuotannon ja hyvinvoinnin peruskivi. Tutustu alta viljelijöihin ja katso minkälaista superosaajaa Myllärin-tuotteiden tuotantoprosessin alkupäästä löytyy.

Perinnetila aloitti Kaura 2.0 -viljelyohjelman

Perinnetila aloitti Kaura 2.0 -viljelyohjelman

Ilmastoystävällinen ruoantuotanto on tärkeää ihmiselle, pörriäiselle, luonnolle, maaperälle, viljelijälle ja myllylle. Yli 200 vuotta Mäki-Latvalan perheen hallussa ollut sukutila Ilmajoella aloitti ennakkoluulottomasti uudenlaisen kauranviljelyn Helsingin Myllyn kumppanina. Lue lisää

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan olla etujoukoissa, esittelee itsensä Helsingin Myllyn vastuullisuusviljelyohjelman kummisetä ja Kaura 2.0 -sopimusviljelijä Kari Alasaari Lapualta. Lue lisää

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo Helsingin Myllyn Vehnä 2.0:n sopimusviljelijä ja ProAgrian kasvituotannon asiantuntija Elina Valkeinen. Lue lisää

Viljelijän matkassa keväästä syksyyn

Viljelijän matkassa keväästä syksyyn

Tulitko tänään aamupuurolla ajatelleeksi kauran alkuperää? Lähde ylistarolaisen Hölsön perheen maatilalle: pääset seuraamaan kauran kasvua ja viljelijän arkea. Lue lisää