Helsingin Myllylle on siunaantunut vuosien varrella kattava viljelijäverkosto. Ammattimaiset, asiansa osaavat viljelijät ovat paitsi meidän toimintamme myös koko Suomen ruoantuotannon ja hyvinvoinnin peruskivi. Tutustu alta viljelijöihin ja katso minkälaista superosaajaa Myllärin-tuotteiden tuotantoprosessin alkupäästä löytyy.
Ilmastoystävällinen ruoantuotanto on tärkeää ihmiselle, pörriäiselle, luonnolle, maaperälle, viljelijälle ja myllylle. Yli 200 vuotta Mäki-Latvalan perheen hallussa ollut sukutila Ilmajoella aloitti ennakkoluulottomasti uudenlaisen kauranviljelyn Helsingin Myllyn kumppanina. Lue lisää
– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan olla etujoukoissa, esittelee itsensä Helsingin Myllyn vastuullisuusviljelyohjelman kummisetä ja Kaura 2.0 -sopimusviljelijä Kari Alasaari Lapualta. Lue lisää
Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo Helsingin Myllyn Vehnä 2.0:n sopimusviljelijä ja ProAgrian kasvituotannon asiantuntija Elina Valkeinen. Lue lisää
Tulitko tänään aamupuurolla ajatelleeksi kauran alkuperää? Lähde ylistarolaisen Hölsön perheen maatilalle: pääset seuraamaan kauran kasvua ja viljelijän arkea. Lue lisää