Kauran suosio kasvaa jatkuvasti niin Suomessa kuin maailmalla. Kaura on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta myös kotikokkaajan ruokapöytään. Myllärin uutuudet ovat monipuolisia keittiön perusraaka-aineita, jotka sopivat tuttuihin resepteihin riisin, kvinoan, pastan tai perunan sijaan.
Innovatiiviset ja terveelliset uutuudet
Myllärin Gluteeniton Villikaura on runsaskuituinen ja kotimainen lisäke tai pohja salaatteihin, paistoksiin, vuokaruokiin ja puuroihin. Sen keittoaika on noin 20 minuuttia.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme.
Myllärin Pitkäjyväinen Kaura on maukas, monipuolinen ja helppo raaka-aine, jota voit käyttää riisin, pastan tai perunan tapaan lisäkkeenä, laatikkoruoissa tai täytteenä. Se pysyy keitettäessä irtonaisena ja kiinteänä. Kuitupitoinen lisäke on hyvää sellaisenaan tai osana reseptiä. Keittoaika on vain 12 minuuttia.