Myllärin kotimaisista pizzajauhoista leivot helposti rapean ja maukkaan pizzapohjan. Taikinaa on helppo käsitellä, eikä se tartu käsiin.
Levitä taikina pellille tai pizzakivelle taputtelemalla tai kaulimalla, ja lisää omat suosikkitäytteesi. Yhdestä pussillisesta tulee kaksi pellillistä gluteenitonta pizzaa.
Myllärin Gluteeniton Pizzajauho sisältää suomalaista gluteenittomasti viljeltyä täysjyväkaurajauhoa.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa.
Perunajauho, gluteeniton KAURAjauho, maissijauho, hernejauho, riisihapate, suola, hirssijauho, jauhettu pellavansiemen, sakeuttamisaine (E464), sokeri, hiivauute ja entsyymi
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1420,0 kJ
Energia kcal
340,0 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatit
74,0 g
sokeri
0,9 g
Rasva
1,9 g
josta tyydyttyneitä
0,3 g
Kuitu
2,8 g
Suola
2,4 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton Pizzajauho 500 g
Tuotenumero
6437
Kespro tuotenumero
21769061
Patu tuotenumero
127608
EAN-koodi
6415000164371