Myllärin Kanapata-ainekset

Myllärin viljapohjainen Kanapata-aines on helppo ja täyteläinen arkiruoka. Kypsennä aines kiehuvassa vedessä ja lisää joukkoon broileri ja ruokakerma. Herkullinen ateria on valmis 20 minuutissa. Halutessasi voit lisätä keitinveteen puolikkaan kanaliemikuution kanan makua vahvistamaan.

Nimestään huolimatta Kanapata-aines on täysin kasvipohjainen, joten voit tuunata oman vegaanisen vaihtoehtosi vaihtamalla kanan esimerkiksi quorniin ja kerman kasvipohjaiseen valmisteeseen. Kokeile myös lisäkkeenä tai murekkeen pohjana.

Viljapohjainen pata-aines on runsaskuituinen ja se sisältää yli 10 grammaa proteiinia. Valmistat siitä koko perheelle herkullisen, terveellisen ja täyttävän aterian. Ruoanlaittoa helpottamaan suunniteltu pata-aines sisältää selkeät valmistusohjeet, joiden avulla ruoka valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. 

Runsaskuituinen Ruokaa omasta maasta
Tuoteryhmät
Tuoteominaisuus
Runsaskuituinen
Ainesosat

Vehnänjyvä, täysjyvävehnärouhe, kaurajauho, omena, porkkana, suola, karamellisoitu sipuli, kurkuma, siitakesienijauhe ja aromi.

Paino: 250 g

GTIN-koodi: 6415000190516

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1393 kJ (325 kcal)
  • Rasvaa: 2.4 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.5 g
  • Hiilihydraatteja: 62 g
  • joista sokereita: 7.9 g
  • Ravintokuitua: 10.4 g
  • Proteiinia: 10.4 g
  • Suolaa: 3.3 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.