Myllärin by Helsinki Mills

Välimeren jauheliha-kauravuoka

Helppo, täyttävä terveellinen vuokaruoka!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
40 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 10 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

6


600 g naudanjauhelihaa
2 sipuli
2 valkosipulinkynttä
½ kesäkurpitsaa (tai 1 pieni)
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 prk feta-juusto kuutioita
1 prk tomaattimurska yrttimaustettu
250 g sulatejuustoa
4 dl vettä
1 Lihaliemijauhe/tiiviste
juustoraastetta

Ohjeet

  1. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

  2. Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla. 

    Pilko kasvikset vuokaan ja sekoita joukkoon ruskistettu jauheliha-sipulisekoitus, fetakuutiot ja kypsentämätön Myllärin Pitkäjyväinen Kaura.

  3. Lämmitä kattilassa vesi, lihaliemikuutio, tomaattimurska ja sulatejuusto. Sekoita tasaiseksi.

  4. Kaada kastike vuokaan muiden ainesten päälle. Ripottele pinnalle halutessasi juustoraastetta.

  5. Paista noin 40 minuuttia.

Ostoslistalle

Vinkit

Voit käyttää tuoreiden kasvisten sijaan 2 pussia pakastekasviksia (à 300 g) ja pakastesipulia.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,4 g
Proteiini
11,9 g
Energia
202,5 kcal
Hiilihydraatit
8,4 g
Rasva
13,3 g
Tyydyttynyt rasva
6,9 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Myllärin Jyvä-Jauhelihalaatikko
1 h GL, K

Myllärin Jyvä-Jauhelihalaatikko

Munakoiso-kaurabowl
1 h

Munakoiso-kaurabowl

Uunikanat
1 h K

Uunikanat