Myllärin by Helsinki Mills

Taateli-omenapuuro

Yhdistä rukiin ja kauran maut puurossa, joka sopii aamuun, iltaan tai väliin.

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

1 l vettä
1 tl suolaa
100 g kuivattuja taateleita
2 omenaa

Ohjeet

  1. Mittaa kattilaan 1 litra vettä. Lisää joukkoon Myllärin Luomu Ruishiutaleet ja Myllärin Luomu Kaurahiutaleet.

  2. Poista taateleista tarvittaessa kivet ja pilko taatelit pieniksi. Lisää kattilaan.

  3. Raasta omena ja lisää kattilaan.

  4. Keitä noin 10 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hautua hetken kannen alla ja mausta puuro suolalla.

Ostoslistalle

Vinkit

Lisää puuron joukkoon 1 dl vispi- tai kaurakermaa ja puurosta tulee vieläkin maukkaampaa. Lisää kerma lopuksi ja kiehauta puuro kerman lisäämisen jälkeen koko ajan sekoittaen.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,6 g
Proteiini
0,3 g
Energia
17,5 kcal
Hiilihydraatit
3,4 g
Rasva
0,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Baked oats eli aamuinen kaurapaistos
30 min K, M

Baked oats eli aamuinen kaurapaistos

Mansikkavispipuuro
35 min L, VG, M, K

Mansikkavispipuuro