Myllärin by Helsinki Mills

Sydänpullat

Nämä pullat sopii mainiosti Äitienpäivään, tai vaikka yllätykseksi mielitietylle.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

10

pullaa

Ainekset

2 ½ dl maitoa
25 g hiivaa
75 g laktoositonta voita
kananmuna
raesokeria

Täytteeksi

punaista hilloa
kermavaahtoa

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon maito ja hiiva. Liota hiiva.

  2. Mittaa joukkoon seuraavaksi Myllärin Pullajauhoseos. Vaivaa 5 minuuttia taikinaa.

  3. Lisää taikinan joukkoon kuutioitu voi. Vaivaa vielä muutama minuutti.

  4. Kaulitse taikina 2-3 senttimetrin paksuiseksi. Stanssaa sydämenmuotoisella (pipar)kakkumuotilla kaulitusta taikinasta sydämenmuotoisia pullia. Laita pullat kohoamaan leivinpaperoidulle uunipellille.

  5. Voitele kohonneet pullat kananmunalla. Ripottele päälle raesokeria. Paista 170 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.

  6. Halkaise jäähtyneet pullat. Levitä pohjan päälle hilloa ja kermavaahtoa. Aseta kansi päälle. 

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,6 g
Proteiini
7,3 g
Energia
290,0 kcal
Hiilihydraatit
44,5 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
5,1 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat Toscapullat
1 h 10 min L

Gluteenittomat Toscapullat

Myllärin mantelipullat
1 h 20 min L, VG

Myllärin mantelipullat

Rahkamunkit
1 h 15 min L, VG

Rahkamunkit

Bostonkakku
1 h 45 min L, VG

Bostonkakku