Mehevä sienipiirakka täyttyy suppilovahveroista, paistetusta sipulista, kirsikkatomaateista, kermaviilistä ja juustoraasteesta. Valmistus on mutkatonta, ja piirakka sopii niin arkeen kuin tarjottavaksi syksyn kahvipöytään. Lisää halutessasi hieman aurajuustoa piirakan pinnalle ennen paistoa.
Ainesosat
piirakka
Ohjeet
Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele ja jauhota piirakkavuoka ja levitä taikina vuokaan.
Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut.
Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili, homejuusto ja lopuksi juustoraaste.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.
Voit halutessasi lisätä hieman aurajuustoa piirakan pinnalle ennen paistoa.