Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Suppilovahveropiirakka

Mehevä sienipiirakka täyttyy suppilovahveroista, paistetusta sipulista, kirsikkatomaateista, kermaviilistä ja juustoraasteesta. Valmistus on mutkatonta, ja piirakka sopii niin arkeen kuin tarjottavaksi syksyn kahvipöytään. Lisää halutessasi hieman aurajuustoa piirakan pinnalle ennen paistoa.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
35 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
55 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

Ainekset

150 g laktoositonta voita
1 tl leivinjauhetta
1 dl vettä

Täyte

2 ½ dl suppilovahveroita
2 sipulia
15 kirsikkatomaatteja
250 g kermaviiliä 1 prk
150 g juustoraastetta

Ohjeet

  1. Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele ja jauhota piirakkavuoka ja levitä taikina vuokaan.

  2. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut.  

  3. Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili, homejuusto ja lopuksi juustoraaste.

  4. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Ostoslistalle

Vinkit

Voit halutessasi lisätä hieman aurajuustoa piirakan pinnalle ennen paistoa.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,2 g
Proteiini
6,8 g
Energia
277,3 kcal
Hiilihydraatit
8,4 g
Rasva
24,0 g
Tyydyttynyt rasva
15,7 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla