Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Suppilovahveropiirakka

Herkkua syyssienistä!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
35 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
55 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

Ainekset

150 g laktoositonta voita
1 dl Myllärin Luomu Kauralese 500 g
Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 dl vettä

Täyte

2 ½ dl Suppilovahvero
2 sipuli
15 Kirsikkatomaatteja
250 g kermaviiliä 1 prk
150 g juustoraastetta

Ohjeet

  1. Sekoita leivinjauhe jauhoihin, yhdistä kaikki aineet ja sekoita hyvin. Voitele piirakkavuoka ja jauhota ja levitä taikina vuokaan.

  2. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, lisää pilkotut sienet ja paista, kunnes kosteus on haihtunut. Levitä sieni-sipuliseos piirakkapohjalle. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kermaviili, homejuusto ja lopuksi juustoraaste. Paista 225-asteisessa uunissa noin 35 minuuttia.

Ostoslistalle

Vinkit

Voit halutessasi lisätä hieman aurajuustoa ennen paistoa piirakan pinnalle.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,0 g
Proteiini
6,0 g
Energia
247,4 kcal
Hiilihydraatit
7,5 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
14,0 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat