Ainesosat
annosta
Ohjeet
Lisää kattilaan ½ l vettä, kiehauta. Lisää suola, kasvisliemikuutio ja kaura ja keitä 15 minuuttia ilman kantta keskilämmöllä.
Kuivaa feta paperilla. Revi käsin muutamaksi palaksi. Pyörittele vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi seesaminsiemenissä, niin että feta on kauttaaltaan leivitetty. Siirrä leivinpaperilla vuorattuun pieneen uunivuokaan.
Laita vihannekset toiseen uunivuokaan, mausta ja pyörittele mausteissa ja öljyssä. Paahda kasviksia ja fetaa 200 asteisessa uunissa kiertoilmalla 15 minuuttia. Kuori sipulit paahtamisen jälkeen.
Sekoita jäähtyneeseen kauraan loput ainekset (säästää jotain yrteistä hieman koristelua varten) ja siirrä tarjoiluvatiin. Nosta päälle paahdetut kasvikset, fetapalat ja viimeistele tillillä tai vaikka syötävillä kukilla. Halutessasi voit ripotella päälle vielä hieman lisää hunajaa.