Myllärin by Helsinki Mills

Raparperi-murupiirakka

Tässäpä ihana kesäinen raparperipiirakka päivään kuin päivään!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

Ainekset

4 kananmunaa
4 dl sokeria
2 dl maitoa
100 g laktoositonta voita sulatettuna
1 dl rypsiöljyä
4 tl leivinjauhetta

Täyte

1 l Raparperi
½ dl sokeria
50 g laktoositonta voita

Ohjeet

Ohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Lisää maito ja rasvat. Vatkaa hyvin. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan lyhyesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä raparperipalat tasaisesti pohjan päälle.

Muruseos

  1. Mittaa ainekset kulhoon ja nypi käsin murumaiseksi. Ripottele seos raparperipalojen päälle.

    Paista 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,2 g
Proteiini
3,8 g
Energia
283,4 kcal
Hiilihydraatit
40,2 g
Rasva
11,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Kuningatarpiirakka
45 min GL, VG

Kuningatarpiirakka

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)