Myllärin by Helsinki Mills

Rahkamunkit

Tästä vappupiknikille mukaan maistuvat pikkumunkit! Halutessasi voit täyttää munkit lempihillollasi.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

16

kappaletta

Ainekset

1 dl maitoa
200 g maitorahkaa
25 g hiivaa
75 g laktoositonta voita

Lisäksi sokerointiin ja paistoon

2 dl sokeria
1 rkl kanelia
1 l rypsiöljyä

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon maito, maitorahka ja tuore hiiva. Liota hiiva. 

  2. Lisää joukkoon Myllärin Pullajauhoseos ja vaivaa taikinaa 5 minuuttia.

  3. Kuutioi voi ja lisää taikinan joukkoon. Vaivaa vielä muutama minuutti

  4. Pyörittele taikinasta 16 palloa ja laita pallot kohoamaan 30 minuutiksi liinan alle.

  5. Laita rypsiöljy korkeaan kattilaan ja kuumenna 160 - 170 C asteiseksi. Paista munkit molemmilta puolilta. Valuta hyvin ja sokeroi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,7 g
Proteiini
2,5 g
Energia
381,2 kcal
Hiilihydraatit
18,5 g
Rasva
33,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,6 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat Toscapullat
1 h 10 min L

Gluteenittomat Toscapullat

Munkkirinkilät
1 h 30 min L

Munkkirinkilät

Gluteenittomat munkit
1 h L, GL

Gluteenittomat munkit

Gluteenittomat pikkuletut
30 min L, GL, VG, M

Gluteenittomat pikkuletut