Myllärin by Helsinki Mills

Paistettu Juustokakku

Pimeneviin iltoihin sopii mainiosti paistettu juustokakku, joka voidaan tarjoilla tuoreiden marjojen tai vaikka marjakastikkeen kanssa.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
50 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
1 h 10 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

Pohja

100 g voita
1 dl sokeria
1 kpl kananmunaa
1 tl leivinjauhetta

Täyte

600 g tuorejuustoa
3 dl kuohukermaa
1 tl sitruunan mehua
2 ½ dl sokeria
5 kpl kananmunaa

Ohjeet

  1. Aloita juustokakun valmistaminen pohjasta. Mittaa pohjan ainekset kulhoon, sekoita ja puristele tasaiseksi. 

  2. Pohjusta leivinpaperilla Ø 24 cm:n irtopohjavuoka. Taputtele kakkutaikina jauhotetulla kädellä vuoan pohjalle ja reunoille n. 5 cm:n korkeuteen. Laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

  3. Mittaa kaikki täytteen ainekset kulhoon. Sekoita huolellisesti tasaiseksi. Kaada täyte pohjan päälle.

  4. Paista juustokakkua 160 C asteisessa uunissa noin 45 minuuttia, tai kunnes kypsä. Jos kakku ottaa pinnasta liikaa väriä, niin laita paiston puolessa välissä leivinpaperia kakun päälle ja jatka paistamista. Anna kakun jäähtyä ennen irrottamista vuoasta.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,6 g
Proteiini
6,1 g
Energia
266,4 kcal
Hiilihydraatit
26,0 g
Rasva
15,1 g
Tyydyttynyt rasva
9,4 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Appelsiinikeikauskakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Appelsiinikeikauskakku

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Juustokakku marjamelballa
23 h 30 min GL

Juustokakku marjamelballa

Tikkukakut
2 h 30 min VG

Tikkukakut