Ainesosat
pullaa
Ohjeet
Sekoita kädenlämpöiseen nesteeseen hiiva. Lisää joukkoon Myllärin pullajauhoseos, jätä jauhoja hieman rasvanlisäys vaiheeseen ja vaivaa taikinaksi.
Lisää voi tai rypsiöljy ja loput jauhoista taikinan joukkoon ja jatka vaivaamista n.5 min. Anna taikinan kohota 30 min.
Kaulitse taikina noin senttimetrin paksuiseksi. Levitä kaulitulle taikinalle omenahilloa ja ripottele kanelia tasaisesti.
Rullaa taikina rullalle. Leikkaa veitsellä taikinasta 2-3 senttimetrin paksuisia kierteitä. Asettele leikatut pullakierteet leivinpaperoidulle uunipellille. Anna kohota 30-45 minuuttia.
Voitele pullat kananmunalla ja ripottele raesokeria päälle. Paista 225 C asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.