Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Herkkumuffinsit

Mausta tätä taikinaa mielesi mukaan. Sekoita joukkoon vaikka nonparelleja, tai ranskanpastilleja.

Reseptin tiedot

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

muffinsia

2 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
2 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl kuohukermaa
100 g laktoositonta voita

Ohjeet

  1. Mittaa kuivat aineet keskenään isossa kulhossa. Sulata voi.

  2. Sekoita kuivine aineiden joukkoon kerma, kananmuna ja sulatettu voi. Sekoita tasaiseksi.

  3. Jaa taikina muffinsivuokiin. Paista 175 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Kunnes taikina on kypsää.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,2 g
Proteiini
5,5 g
Energia
407,8 kcal
Hiilihydraatit
51,1 g
Rasva
20,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,9 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Suklaamuffinsit
40 min L, VG

Myllärin Suklaamuffinsit

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut

Gluteenittomat munkit
1 h L, GL

Gluteenittomat munkit

Myllärin mantelipullat
1 h 20 min L, VG

Myllärin mantelipullat