Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Suklaamuffinsit

Herkkuja suklaisia, näitä kelpaa popsia.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

12

muffinsia

2 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 ½ dl sokeria
2 dl kuohukermaa
1 kananmuna
100 g tummaa suklaata
50 g laktoositonta voita

Ohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään. Mittaa toiseen kulhoon tumma suklaa ja voi ja laita vesihauteeseen sulamaan.

  2. Sekoita kuivien aineiden joukkoon kananmuna ja kerma. 

  3. Lisää taikinan joukkoon sulatettu suklaa-voiseos.

  4. Annostele taikina muffinsivuokiin. Paista 175 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Kunnes muffinsit ovat kypsiä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
6,0 g
Energia
402,1 kcal
Hiilihydraatit
51,7 g
Rasva
18,8 g
Tyydyttynyt rasva
11,6 g
Suola
0,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut

Gluteenittomat munkit
1 h L, GL

Gluteenittomat munkit

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Kaurainen banaani­pannukakku
35 min L, GL, VG

Kaurainen banaani­pannukakku