Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Jyvä-Jauhelihalaatikko

Helppo ruokaisa ruoka kaurasta ja jauhelihasta!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

vuoka

1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
400 g naudanjauhelihaa
7 dl vettä
200 g sulatejuustoa
1 tl suolaa
2 dl juustoraastetta

Ohjeet

  1. Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan juusto ja vesi.

  2. Mittaa jyvät sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike jyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste.

  3. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 35 minuutin ajan.

Ostoslistalle

Vinkit

Jos haluat jyviin pehmeämmän rakenteen, kypsennä ne ensin pakkauksen ohjeen mukaan keittämällä ja lisää kypsennetyt jyvät vuokaan.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
9,8 g
Energia
199,9 kcal
Hiilihydraatit
11,5 g
Rasva
12,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,0 g
Suola
0,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Pinaattipannukakku
40 min L, VG

Pinaattipannukakku

Kaurainen lihapullavuoka
1 h L, GL

Kaurainen lihapullavuoka

Kauravohvelit ja katkaraputäyte
1 h L

Kauravohvelit ja katkaraputäyte

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka