Myllärin by Helsinki Mills

Mansikkavispipuuro

Vaihda puolukat mansikoihin ja vie ruokailijat kohti kesää!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

8

annosta

1 l vettä
1 dl sokeria
½ tl suolaa
5 dl pakaste mansikoita

Ohjeet

  1. Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Vispilöi kiehuvan veden joukkoon mannasuurimot.

  2. Vispilöi kiehuvan veden joukkoon mannasuurimot. Keitä mannasuurimoita pienellä lämmöllä välillä sekoitellen 15 minuutin ajan.

  3. Lisää joukkoon suola, sokeri ja jäiset pakastemansikat. Kun mansikat ovat sulaneet, vatkaa seos sähkövatkaimella kuohkeaksi.

  4. Tarjoile kylmän maidon kanssa

Ostoslistalle

Vinkit

Voit kokeilla myös muita kotimaisia pakastemarjoja kuten puolukoita, mustikoita tai punaisia viinimarjoja. Lisää tarvittaessa enemmän sokeria happamampien marjojen kanssa.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,7 g
Proteiini
1,1 g
Energia
64,0 kcal
Hiilihydraatit
13,8 g
Rasva
0,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit

Gluteeniton Omenapiiras
1 h L, GL

Gluteeniton Omenapiiras