Myllärin by Helsinki Mills

Kaura-Omenapaistos

Tätä helpompaa omenaleivonnaista et löydä mistään. Maku on valloittava.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

vuoka

Vuokaan

6 kpl omenaa
1 dl sokeria
2 tl kanelia

Taikina

100 g laktoositonta voita
80 g mantelijauhetta
100 sokeria
½ tl suolaa

Ohjeet

  1. Valmista taikina mittaamalla kaikki ainekset kulhoon. Nypi sormin murutaikinaksi.

  2. Poista omenista kota ja pilko lohkoiksi.

  3. Pyöritä omenat sokerissa ja kanelissa.

  4. Aseta omenapalat voideltuun uunivuokaan. Ripottele taikina omenoiden päälle.

  5. Paista 180 C asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes taikina on rapeaa ja omenat kypsiä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,1 g
Proteiini
2,3 g
Energia
155,0 kcal
Hiilihydraatit
16,3 g
Rasva
8,4 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Porkkanakakku
1 h 15 min L, VG

Porkkanakakku

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku