Myllärin by Helsinki Mills

Kaura-kasvispaistos ja paahdettua kauraa

Herkullinen ja värikäs kaurainen kasvispaistos on täydellinen pari paahdetulle kanalle!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

3 ½ dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
6 dl vettä
2 tl rypsiöljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
100 g kukkakaalia
1 punainen paprika
½ kesäkurpitsaa
suolaa
mustapippuria
korianteria
400 g broilerinfileetä
suolaa
mustapippuria

Ohjeet

  1. Keitä Villikaura suolalla maustetussa vedessä.

    Viipaloi sipuli, irrota kukkakaalista nuput, kuutioi kesäkurpitsa ja paprika.

    Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy.

    Kuullota sipuleita hetki, lisää joukkoon muut kasvikset ja jatka kuullottamista kunnes kasvikset ovat saaneet vähän väriä.

    Lisää joukkoon villikaura ja mausta suolalla ja mustapippurilla, siirrä uunivuokaan.

  2. Kuumenna paistinpannu ja paista fileitä noin 2 minuuttia per puoli kunnes pinnat ovat saaneet kullanruskean värin.

  3. Lado fileet uunivuokaan kaurapaistoksen päälle ja kypsennä loppuun uunissa 160 asteessa noin 10-15 minuuttia.

    Koristele hienonnetulla korianterilla.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,0 g
Proteiini
8,9 g
Energia
118,2 kcal
Hiilihydraatit
10,8 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Suola
0,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)