Myllärin by Helsinki Mills

Kauraisat silakkapihvit

Rapeat kauraisan herkulliset silakkapihvit saa pinnan Myllärin gluteenittomilla kauraleseillä!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

15

pihviä

Ainekset

500 g silakkafileitä
1 tl suolaa
4 rkl tuoretta tilliä hienonnettua
1 dl Myllärin Gluteenittomia Kauraleseitä
½ tl suolaa
mustapippuria
valkopippuria

Paistamiseen

voita

Ohjeet

  1. Levitä silakkafileet työlaudalle tai leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

  2. Ripottele pinnalle suolaa. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita sipulisilppu ja tillisilppu keskenään. Jaa seos puolelle kalafileistä ja nosta toinen filee päälle. Laita lautaselle kauraleseet ja sekoita joukkoon suolaa ja musta- tai valkopippuria. Kääntele silakkapihvit seoksessa molemmin puolin.

  3. Paista kuumalla pannulla voissa molemmin puolin.

  4. Tarjoa seuraksi kuohkeaa perunasosetta.

Vinkit

Jos et tarvitse gluteenitonta, voit käyttää Myllärin Luomu Kauralesettä

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,9 g
Proteiini
15,6 g
Energia
152,7 kcal
Hiilihydraatit
3,1 g
Rasva
8,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Suola
1,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Uunimakkaraa ja kasvis-kauraa
1 h GL

Uunimakkaraa ja kasvis-kauraa

Myllärin Mango-kaurasalaatti
35 min L, VG, V

Myllärin Mango-kaurasalaatti

Maukas piirakka kaurapohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurapohjalla

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat