Myllärin by Helsinki Mills

Kauraa, porkkana­voikastiketta, grillattua naattiporkkanaa ja yrttejä

Naattiporkkanat saavat grillissä mahtavan maun.

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
1 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton
Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

Ainekset

3-5 kpl per ruokailija porkkanaa
salaatin versoja
tuoreita yrttejä

Porkkanavoikastike

½ dl omenaviinietikkaa
2 ½ dl valkoviiniä
2 ½ dl kasvislientä
5 dl porkkanamehua
kuohukermaa
voita

Ohjeet

  1. Kypsennä kasvis-kaura pakkauksen ohjeen mukaan. Paista kypsä kaura öljyssä reippaassa lämmössä ja mausta suolalla.

  2. Mittaa etikka, viini, kasvisliemi ja porkkanamehu kattilaan ja keitä puoleen. Lisää kermaa ja voita maun mukaan.

  3. Paahda pestyt naattiporkkanat grillissä tai parilalla. Voitele öljyllä ja mausta suolalla. Kypsennä 150-asteisessa uunissa vielä n. 8-10 minuuttia.

  4. Laita tarjolle ja koristele salaatin versoilla ja yrteillä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
0,3 g
Energia
66,5 kcal
Hiilihydraatit
1,9 g
Rasva
0,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,0 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Juureskauratto
35 min L, K

Juureskauratto

Lämmin kaura-halloumi­juustosalaatti
30 min K

Lämmin kaura-halloumi­juustosalaatti

Peruna­lepuskakakut
2 h L

Peruna­lepuskakakut

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka