Myllärin by Helsinki Mills

Jouluinen Suklaakakku (16 tuntia)

Tähän herkkuun kannattaakin käyttää aikaa. Mausta kanelilla, tai muilla lempparimausteillasi.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 h 30 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
16 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

kakku

300 g voita
300 g tummaa suklaata
300 g tomusokeria
5 kpl kananmunaa
2 tl kanelia

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon voi, tumma suklaa ja tomusokeri. Laita vesihauteeseen sulamaan.

  2. Lisää sulaneeseen seokseen kananmunat yksitellen. 

  3. Lisää lopuksi Myllärin Leivontakarkeat Vehnäjauhot ja kaneli.

  4. Laita kakkutaikina leivinpaperoituun kakkuvuokaan. Halkaisijaltaan noin 21 cm. 

  5. Paista kakkua 140 C asteissa uunissa noin 30-40 minuuttia. Kunnes kakku on hieman saanut paistopintaa ja on hyytynyt. 

  6. Ota kakku jäähtymään. Siirrä kakku jääkaappiin vetäytymään noin neljäksitoista tunniksi. Ota kakku huoneenlämpöön tunti ennen tarjoilua temperoitumaan.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
5,3 g
Energia
350,6 kcal
Hiilihydraatit
42,4 g
Rasva
28,0 g
Tyydyttynyt rasva
16,3 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Gluteenittomat Suklaakuppikakut
50 min L, GL

Gluteenittomat Suklaakuppikakut

Jouluinen Suklaakakku (48 tuntia)
48 h L, VG

Jouluinen Suklaakakku (48 tuntia)

Jouluinen suklaakakku (1 tunti)
1 h L, VG

Jouluinen suklaakakku (1 tunti)