Myllärin by Helsinki Mills

Hedelmäinen kaura-halloumisalaatti

Värikäs hedelmäinen salaatti sisältää kauraa mikä pitää kylläisenä pitkään!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

7 dl vettä
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl oliiveja
250 g viinirypäleitä
350 g cantaloupemelonia
1 ruukku persilja
1 kpl halloumijuustoa
½ dl sitruunan mehua
½ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa

Ohjeet

  1. Kiehauta vesi ja lisää Kaura Ateria-aines kattilaan. Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Siivilöi tarvittaessa ylimääräinen neste pois. Laita kaura salaattikulhoon tai isolle laakealle lautaselle. Lisää aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuutioina tai suikaleina, oliiveja, puolitetut rypäleet ja paloiteltu cantaloupemeloni. Hienonna joukkoon lehtipersiljaa. Sekoita.

  2. Viipaloi halloumijuusto ja paista tai grillaa viipaleisiin kaunis pinta. Lisää juustoviipaleet salaattiin. Purista päälle sitruunan mehu ja valuta hiukan oliiviöljyä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,5 g
Proteiini
2,8 g
Energia
82,7 kcal
Hiilihydraatit
3,8 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin Mango-kaurasalaatti
35 min L, VG, V

Myllärin Mango-kaurasalaatti

Maukas piirakka kaurapohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurapohjalla

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla