Ainesosat
kpl
kuppikakkua
Ohjeet
Lämmitä uuni 180 asteeseen. Vuoraa kuppikakkuvuoka suurilla paperisilla vuoilla esim. Amerikan muffinivuoilla.
Sekoita kulhossa kuivat aineet: Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos, sokeri, kaakaojauhe, leivinjauhe, ruokasooda ja suola.
Vispaa toisessa kulhossa gluteeniton kaurajuoma, öljy ja kananmuna.
Yhdistä kaurajuoma-öljyseos kuiviin aineksiin ja lisää lopuksi joukkoon suklaarouhe. Sekoita taikina tasaiseksi kevyesti käännellen.
Kaada taikina muffinssivuokiin siten, että vuoka on noin ¾ täynnä.
Paista uunissa 20 minuuttia ja anna jäähtyä kunnolla ennen kuorruttamista.
Vatkaa yhteen tuorejuusto ja voi. Lisää tomusokeri ja kaakaojauhe ja vatkaa tasaiseksi.
Levitä tai pursota kuorrutetta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle ja koristele kuppikakut suolakekseillä, suklaahipuilla ja marjoilla tai karkeilla.